Laden...

Over ons

Wij creëren oplossingen, snel en precies

BI is about providing the right data at the right time to the right people so that they can take the right decisions

Nic Smith, Microsoft

Wij zijn een unieke combinatie van kleinbedrijf waarden, grootbedrijf mogelijkheden, met visie en talent. Het Web is ons domein sinds eind jaren 80. Responsive design is hot! Websites veranderen in apps. Een groeiend aantal bezoekers gebruiken mobiele platformen om te zoeken, onderzoeken en online producten te bestellen. Grote ondernemingen hebben behoefte om delen van hun database(s) op het web te ontsluiten. We zijn trots op ons internationale netwerk van freelance deskundigen. Expertise die bij ons ontbreekt wordt via ons netwerk uitgevoerd. Complexe problemen kunnen snel worden opgelost. Resultaat? Lagere kosten en snelle uitvoering.

Onze klanten zijn actief in de distributie, professionele diensten, toerisme, media, non-profit organisaties en gezondheidszorg. We hebben projecten ontwikkeld in Nederland en ook Internationaal in o.a. Italië, Portugal en Sri Lanka.

Onze klanten hebben ons gekozen voor hun projecten vanwege onze diepgaande kennis van ExpressionEngine, Craft of Business Intelligence. Soms vanwege onze strakke planningen, onze creativiteit, oplossing gerichtheid of omdat wij het project turn-key opleveren maar vooral omdat wij snel zijn, gemakkelijk communiceren en leveren wat we hebben beloofd.

Laten we praten, bel ons nu

Waarom voor ons kiezen?

We zijn Creatief

De best mogelijke oplossing zoeken zit in onze genen. De uitdaging: vinden!

We zijn Punctueel

Onze achtergrond is o.a. afkomstig van organisaties met complexe planningen. Wat we geleerd hebben: communiceer!

We hebben Magie

Het is geen kunst af en toe een (proef)ballontje op te laten. Het is d kunst hem te laten verdwijnen ;-)

Wat onze klanten zeggen?

Een leven lang succes gewenst aan e2design! De beste webdesigners die ik ooit ontmoet heb.... wens jullie beiden veel succes!

Mandara Baranage | Merveille Holidays, Sri Lanka

Wat onze klanten zeggen?

Onze website is prachtig geworden dankzij de creativiteit en professionaliteit van E2design. Er wordt klantgericht en in oplossingen gedacht. Inzet en betrokkenheid zijn groot. De service naderhand is bovengemiddeld goed.

Irene Jorna | Casa Speri

Wat onze klanten zeggen?

Wij zijn erg tevreden over onze nieuwe website en merken dat wij ook buiten Amsterdam goed gevonden worden. Daarnaast wordt er snel en adequaat gereageerd op onze verzoeken als wij iets willen veranderen.

Mr. J.C Walker | Partner Walker & Wittensleger advocaten

Wat onze klanten zeggen?

We hebben Cindy leren kennen als een zeer betrokken BI-specialist. Ze heeft de omgeving zowel technisch als organisatorisch snel eigen gemaakt. Ze staat binnen onze organisatie bekend als iemand die graag met de business meedenkt en de vragen vanuit de business adequaat weet te vertalen naar BI-oplossingen.

Paul Dijk, ICT Operations Manager | Infomedics