Laden...

Laarhoven design

Internationale standbouwer van formaat
Project Details

Klant:Laarhoven design

Datum:01.05.2013

Online:laarhovendesign.nl

Categorie:Webdevelopment

Laarhoven design is een internationale standbouwer met vestigingen binnen en buiten Europa. Ze werkte al langer met ExpressionEngine als CMS maar waren ontevreden over de support en ondersteuning van de vorige webdeveloper.

Verdergaande internationalisatie stelde nieuwe eisen aan de website en het communicatieplatform. E2design is als partner geselecteerd vanwege haar uitgebreide ExpressionEngine expertise, snelle support en Business Intelligence achtergrond.

De website heeft een responsive design gebaseerd op het Bootstrap framework en kan in een nagenoeg onbeperkt aantal talen worden weergegeven. Momenteel zijn er 4 talen in gebruik: Nederlands, Engels, Duits en Frans.

Google Analytics hebben we geïntegreerd in het dashboard van ExpressionEngine waardoor content beheerder direct zicht hebben op de resultaten en de rapporten.

E2services ontwerpt, onderhoud en beheert de email campagnes die 2-wekelijks worden verstuurd naar meer dan 15.000 adressen. Campaign Monitor is het email campagne instrument dat we daarvoor inzetten. Vorige AllesVolgende