Laden...

Beatrix Brass

Brassband Hilversum
Project Details

Klant:Beatrix Brass

Datum:19.03.2013

Online:beatrixbrass.nl

Categorie:Webdevelopment, Fotografie

klant portfolio

Beatrix Brass is een brassband die bestaat uit ca. 24 spelende leden, waarvan, op twee leden na, ieder een koperinstrument bespeelt. Die twee uitzonderingen zijn de drummer en uiteraard de dirigent.

De website die Beatrix Brass had was een onderdeel van de verenigde Beatrix Korpsen. Bij de jonge verenigingen sneeuwde Beatrix Brass wat onder.

E2Design heeft een hele nieuwe website gemaakt met als CMS ExpressionEngine die voldeed aan een responsieve design< en waarbij de dynamiek en vooral ook de gezelligheid van de vereniging naar voren gebracht moest worden.

Nieuwsberichten, twitter en Facebook zodat de vereniging makkelijk gevolgd kan worden en voorziet in steeds up to date informatie. Vindbaarheid is tevens een belangrijk punt voor de Hilversumse vereniging.

Naast het publiek toegankelijke deel van de website, is er ook een ledendeel, hier kunnen leden op inloggen, de ledenlijst zien, de details van optredens, een heel belangrijk onderdeel is dat leden zelf daar hun muziek kunnen downloaden en kunnen beluisteren.

Wij hebben alle leden met hun instrumenten in de studio in verschillende poses gefotografeerd. Een collage daarvan is o.a gebruikt in de footer van de website Vorige AllesVolgende